Investeste in Tine acum!

Sau oferta UNICA Minicurs Echilibru SINE-BUSINESS!

 INVESTE IN TINE!

Verifica OFERTA UNICA Minicurs Echilibru SINE-BUSINESS!

Atât eu, cât și echipa mea, vom fi alături de tine la fiecare pas, să te îndrumăm cu blândețe pe drumul tău.
Vrei să îți continui viața întrebându-te “ce se întâmplă cu mine?” sau mai degrabă vrei să știi, să poți schimba și să eliberezi potențialul primit la naștere?

Alege pentru tine schimbarea pe care o poți face prin iertare, iubire și permisiuni!

Odată ce ai achitat, vei primi un email de confirmare, iar ulterior, vei primi datele de logare pentru platforma www.thecgcentre.com unde vei avea acces la toate modulele si materialele.

Saptamanal, discutam temele din workbook-uri, in sesiunea de Suport Q&A Zestre, in fiecare MIERCURI de la ora 14:00 Ro/12:00 UK.

Investeste in Tine acum!


Investeste in Tine acum!

*** ATENTIE! Neachitarea oricarei plati duce la incetarea accesului la orice material din Programul Zestre pentru Viata, in platforma, Zoom sau grup FB, FARA rambursarea platilor anterioare!

*** Între 1- 14 zile de la data efectuarii platii SE OFERA RAMBURSARE 90% a platii (datorita costurilor de transfer bancar care se retin)

*** Dupa 14 zile NU SE OFERA RAMBURSARE MONETARA, insa se poate acorda accesul la materialele PDF in cazuri exceptionale si cu urmatoarele conditii:

  1. Retragerea din curs dupa 1-6 luni de inscriere NU SE OFERA RAMBURSARE MONETARA si SE INCETEAZA ACCESUL la TOATE MATERIALELE din platforma www.thecgcentre.com si accesul in grupul privat de FB.
  2. Retragerea din curs după 6-12 luni de curs NU SE OFERA RAMBURSARE MONETARA . Se transmit prin EMAIL DOAR la materialele PDF a PROGRAMULUI  Zestre pentru Viata din platforma www.thecgcentre.com. Datorita Confidentialitatii NU se lasa acces la NICI UN Masterclass sau video inregistrat. Se retrage si accesul in grupul privat de FB.
  3. The Consciousness and Guidance Centre, Londra / nu este, sub nici o forma, asociata sau in afaceri cu Facebook. Acest site nu este sponsorizat de Facebook in niciun fel. Facebook este o marcă comercială a Facebook, Inc.
© Copyright - The Consciousness and Guidance Centre ; Address: South London, Morden SM4 5HT, United Kingdom